SZJA - bevallás

Akár E-MAILBEN is, személyes megjelenés nélkül.

A gyermekek után járó családi adókedvezmény kibővült a családi járulékkedvezménnyel, amelyet havonta, vagy évvégén közösen érvényesíthetnek, vagy megoszthatnak a szülők. Ezen kedvezménnyel csökkentett jövedelmek legpontosabb és legkifizetődőbb bevallása az, ha mindkét szülő azonos helyen készítteti el bevallását. Ezzel pontosan átlátható a közös érvényesítés/megosztás és elérhető, hogy minél több kedvezmény kihasználható legyen.

Amennyiben várhatóan SZJA-visszaigénylése lesz, úgy célszerű a bevallást minél hamarabb elkészíteni és beküldeni, hiszen márciustól a NAV már visszautalhatja az összeget. Miért várna a pénzére május 20-áig?

A bevalláskészítése menete:

Ön megküldi a szükséges igazolásokat postán, vagy beszkennelve e-mailen (tetszőleges formátumban), amelyből elkészítjük a bevallást 5 munkanapon belül, a bevallás ellenértékének megérkezését/átutalását követően.

A kész bevallást Ön vagy szintén postai úton, vagy technológiai, számítógépes háttér esetén e-mailben, pdf formátumban kapja meg, amit csak nyomtatnia kell. Aláírást követően a bevallás postázható az illetékes adóhatósághoz.

Amennyiben postai úton kéri az elkészített bevallást, úgy azt postai úton juttatjuk vissza, amelyhez semmi más teendője nincs, minthogy az igazolásokhoz mellékel egy saját névre megcímzett borítékot.

Nyugtát mindenképp küldünk; számlaigényét pedig kérem, hogy jelezze előre.

Amennyiben kérdése merülne fel, tegye fel bátran.

Darabár: 3.500 HUF
E-mail: kreativiroda@gmail.hu

gravírozás