Könyvelés és számvitel

Miután nem azonosak a tevékenységek, a felmerülő kérdések a cégeknél, így nem ugyanarra a szolgáltatásra van szüksége mindenkinek.

  • Helyszíni könyvelést nagy forgalmú, a könyvelésen felüli ügyintézést (levelezések elintézése, szerződések karbantartása, egyéb adminisztráció, postázás) is igénylő ügyfeleknél vállalunk, amikor is heti 1-2 nap személyesen intézzük ügyeiket az általuk fenntartott irodahelyiségben. 
  • Elterjedőben van a távkönyvelés azon cégeknél, ahol a távolság miatt nem lehetséges (vagy nem igénylik) a havi személyes találkozót, konzultációt. Ebben az esetben a számlákat e-mailen, szkennelve küldheti meg minden hónapban. Ezzel, az internet adta lehetőséggel tulajdonképpen pillanatok alatt áthidalható a távolság szabta korlát. 
  • A normál, egyenlőre legelterjedtebb könyvelési módozatnál havi (vagy megbeszélt/igényelt) rendszerességgel találkozunk ügyfeleinkkel. Az esetek 90%-ában személyesen megyünk el a székhelyre, telephelyre, az üzletbe a számlákért. Így biztosan nem marad el semmi.

Az ügyfélkör túlnyomó része Fejér megyére koncentrálódik, de a távkönyveléssel bárhol az országban elérhetőek szolgáltatásaink. Egyéni vállalkozóknak, mikro-, kis- és középvállalkozásokank végzünk könyvviteli szolgáltatását. Otthon vagyunk az egyszeres, kettős könyvvitelben, EVA, KATA adózásban.

Ha Ön mezőgazdasági őstermelő, vagy nemzetközi fuvarozó, netán külföldi fióktelepe van, akkor kérjük, hogy ne minket keressen, mert ezek olyan speciális területek, ahol nem vagyunk otthon.

 

Számviteli téren, összhangban a könyvviteli szolgáltatással, Számviteli szabályzatok elkészítését is vállaljuk.

 

 

gravírozás