Hitelkérelem, pályázatok

Ezt a szolgáltatást nem kívánjuk túl ragozni, önmagáért beszél: bármilyen  hitelt szeretne felvenni, mint tapasztalta, nyomtatványok tömkelegét kell kitöltenie és beadnia a szükséges mellékletekkel együtt. Ha vállalkozóként intéz hitelt, akkor üzleti tervet is kér(het)nek, amelyet igény szerint szintén elkészítünk Önnek. 

Azok a területek, ahol otthonosan mozgunk:

- Önfoglalkozatási pályázat (40.000 HUF/darab), amit mostanában elsősorban a pályakezdő fiatalok vesznek igénybe. Nekik fontos ez a támogatás, hogy valahogy el tudjanak indulni az életben és hogy megvalósíthassák saját ötleteiket, terveiket. Mi segítünk ebben is.

- Hitelkérelmek összeállítása (2.500 HUF/óra) kompletten is, vagy csak az üzleti terv elkészítése.

- Munkahelyteremtő pályázatokban vagyunk otthon, erre a területre összpontosítunk a hazai és Uniós pályázatoknál, mert tudjuk, hogy minden vállalkozásnál a legnagyobb teher az élőmunka finanszírozása. A járulékokat, a bérköltséget lefaragni sajnos mi sem tudjuk -hiszen a jogszabályokat nem áll módunkban átírni-, de ha a kifizetett bér- és járulék egy része utólag támogatás formájában visszaérkezik. Annak mindenki örül.

 

Küldje el terveit, ötleteit

gravírozás